Technische commissie

Theo Verhagen onderhoudt al het gereedschap en machines van de vereniging. Hij zorgt ervoor dat de pompen water geven, de verlichting brandt en het alarm werkt, oftewel, het is een duizendpoot.Naast het werk wat hij voor de vereniging verricht, is het voor leden mogelijk een beroep te doen op zijn technische kennis en vaardigheden. Dit geldt uitsluitend voor tuinverwante werkzaamheden zoals onderhoud aan pompen,frees, heggenschaar enz. ( er wordt met een opdrachtbon gewerkt).
Even ergens naar kijken of bijvoorbeeld een band oppompen is natuurlijk gratis, maar voor de overige werkzaamheden wordt een vergoeding gevraagd van 12 euro per uur , waarvan 6 euro terugvloeit naar de verenigingskas voor kosten elektra, gereedschap enz.
Heeft u een technisch probleem, of advies nodig, neem even contact op met Theo (06-31013294)  of mail naar td@dewindhoek.com

 

Waterpompen:
Waterpompen van de vereniging zijn geschikt om rechtstreeks water af te tappen voor het bijvullen van uw watertank(s). Om hiervan gebruik te maken, dient u zelf te beschikken over een door elektriciteit of benzine aangedreven waterpomp plus een dikke slang met klemkoppeling van minstens 10 meter of meer, afhankelijk van de afstand van uw tuin tot het afgiftepunt. Beschikt u over een elektrische pomp, dan heeft u ook nog een aggregaat nodig om stroom op te wekken. Gebruik van de aansluiting is toegestaan tijdens de volgende uren:
Maandag t/m zondag van 09.00 tot 12.00 uur
Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
Handmatig pompen blijft tijdens het aftappen gewoon mogelijk.
Voor vragen en technische gegevens kunt u terecht bij de Technische Dienst.

!
Mobiele weergave